Home / Danmark / Gisselfeld og Villa Gallina, grupperejser

Gisselfeld og Villa Gallina, grupperejser

Få et tilbud på en firma eller foreningsudflugt

Kontakt os på e-mail eller telefon for at få et godt tilbud.

Vi kører til Gisselfeld hvor vi skal på rundvisning på slottet under føring af lokal guide. Der vil naturligvis også være tid til at kigge nærmere på den fantastiske slotshave. Efter rundvisningen på slottet skal vi nyde en dejlig frokost på Villa Gallina inklusive en øl/vand. Få et tilbud på en firma eller foreningsudflugt Vi kan tilbyde at arrangere grupperejser med rundvisning på Gisselfeld Kloster som endagsture Kontakt os på e-mail eller telefon for at få et godt tilbud.

Review Overview

Gisselfeld

User Rating: 4.85 ( 6 votes)

About admin