Home / Gekås Shoppingtur

Gekås Shoppingtur

Vi laver indkøbsture til Gekås shoppingcenter i Ullared, i forvejen kommer næsten 4,5 millioner kunder og handler i Gekås hvert år. Alt ved Gekås Ullared er stort, kundearealerne svarer til ca. seks fodboldbaner.

Se afrejse fra Holbæk, Gevninge, Roskilde, Valby, København (DGI Byen), Nærum og Helsingør
Faste afgange hver anden lørdag

Se afrejse fra Ringsted, Ølby, Høje Tåstrup, Herlev, Nærum og Helsingør
Faste afgange hver anden lørdag

Ved samlet bestilling af min. 35 personer kan vi tilbyde at arrangere afgang og opsamling efter jeres ønsker.

Bestil din rejse online. Hvis der er tale om et større antal tilmeldinger eller hvis du har spørgsmål er du velkommen til at sende en mail på tur@ok-rejser.dk eller ringe på telefon 227 227 11

Anbefalinger fra kunder

Anbefalinger fra kunder

Her spørges om kunderne kan anbefale andre at tage til Gekås

Kundernes mening om Gekås

Kundernes mening om Gekås

Her spørges om kundernes oplevelse af Gekås

De bedste køb i Gekås

De bedste køb i Gekås

Her spørges om kundernes bedste køb i Gekås (2010)

Om Gekås

Om Gekås

Vi laver ture til Gekås shoppingcenter i Ullared, i forvejen kommer næsten 4,5 millioner kunder og handler i Gekås hvert år. Alt ved Gekås Ullared er stort, kundearealerne svarer til ca. seks fodboldbaner.

Næsten hver fjerde svensker handlede sidste år Ullared og de shoppede Dametøj, Herretøj, Børnetøj, Kosmetik, Hygiejneprodukter, Boligindretning, Hjemme-Elektronik, Elektronik, Hobby og Fritid, Legetøj, Tekstil, Rengøring, Tasker, Babyudstyr, Belysning, Fødevarer og Husdyr- og hestesportsudstyr. Kort sagt blev der shoppet alt mellem himmel og jord.

Gekås i Ullared har ikke fast sortiment og tilbudaviser, derimod kommer der cirka hvert 10 minut en fuldt lastet lastbil til Gekås og læsser endnu et læs varer til gode priser af – kom og gør et fund til prisen.

Se mere om Gekås, Ullared her

Det tætteste du kommer på et katalog fra Gekås finder du på Gekås blog her

Vi laver indkøbsture til Gekås shoppingcenter i Ullared, i forvejen kommer næsten 4,5 millioner kunder og handler i Gekås hvert år. Alt ved Gekås Ullared er stort, kundearealerne svarer til ca. seks fodboldbaner. Se afrejse fra Holbæk, Gevninge, Roskilde, Valby, København (DGI Byen), Nærum og Helsingør Faste afgange hver anden lørdag Se afrejse fra Ringsted, Ølby, Høje Tåstrup, Herlev, Nærum og Helsingør Faste afgange hver anden lørdag Ved samlet bestilling af min. 35 personer kan vi tilbyde at arrangere afgang og opsamling efter jeres ønsker. Bestil din rejse online. Hvis der er tale om et større antal tilmeldinger eller hvis du har spørgsmål er du velkommen til at…

Review Overview

Gekås Shopping

User Rating: 2.52 ( 48 votes)