Home / Sverige / Skiture til Isaberg, grupperejser

Skiture til Isaberg, grupperejser

Isaberg ligger i det nordøstlige småland i et meget naturskønt område.

Isaberg er meget populært blandt grupper, blandt andet beliggenheden kun 230 km fra København.

Du er velkommen til at kontakte os for et godt tilbud på en grupperejse til Isaberg. Skisportsanlægget tilbyder specielle rabatter til skole og gymnasieklasser såfremt i kan rejse på hverdage.

Isaberg har cirka seks kilometer pister og området er det største skisportsanlæg i Sydsverige. Isaberg er velegnet for både trænede skiløbere og begyndere.

Den længste nedfart er på 1000 meter og kategorierne er grønne, blå, røde og sorte, så der er plads til alle.  Der er naturligvis også plads til snowboardere. Til børnene er der både en vinter legeplads med kælkebane og der er skiskole.

Det der gør Isaberg så populær er at det er et skiområde der er perfekt til træning, sjov eller udflugt med vennerne.

Se mere om området på www.isaberg.com

Isaberg ligger i det nordøstlige småland i et meget naturskønt område. Isaberg er meget populært blandt grupper, blandt andet beliggenheden kun 230 km fra København. Du er velkommen til at kontakte os for et godt tilbud på en grupperejse til Isaberg. Skisportsanlægget tilbyder specielle rabatter til skole og gymnasieklasser såfremt i kan rejse på hverdage. Isaberg har cirka seks kilometer pister og området er det største skisportsanlæg i Sydsverige. Isaberg er velegnet for både trænede skiløbere og begyndere. Den længste nedfart er på 1000 meter og kategorierne er grønne, blå, røde og sorte, så der er plads til alle.  Der er naturligvis også plads til snowboardere. Til børnene er der både en vinter legeplads med…

Review Overview

Isaberg